Renovem la ludoteca - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

Renovem la ludoteca

Aquesta entrada del blog la voldríem dedicar a totes les persones que han fet possible la renovació de la ludoteca.

Primer de tot donar les gràcies a la direcció de l'escola i a Paidos, ja que si treballem junts sempre surten projectes meravellosos i sense la seva ajuda no hauria estat res possible.



Hem hagut de carregar capses de fusta, llimar-les, envernissar-les, pintar tanques, foradar, fer composicions amb les capses i col·locar-les, posar vinils i tallar a mesura moquetes de gespa, endreçar, viatges a diferents establiments per comprar pintura, llimes, cintes adhesives, capses per emmagatzemar de diferents colors..., fer crides per aconseguir disfresses, carregar pots de pintura i aconseguir que la brigada de l'ajuntament vingués a pintar part de la ludoteca, omplir tots els prestatges del supermercat amb envasos, capses i ampolles buit portades de casa.... i mil coses més! Però tot val la pena perquè si treballes amb amics tot és més fàcil i saber que en gaudiran les nostres petites i petits no té preu.



Agraïm especialment al Celler «Cal caballu» que ens ha abastit amb més de 20 capses de fusta per poder crear els prestatges del nou supermercat i contenidors per tenir la caseta més endreçada.






Un GRÀCIES en majúscules per:

- Noelia García & Juan Lorenzo. P4 i 2n
- Esther Rios. P5, 2n  i 5è
- Joana Melo. P4 i 2n
- Aitana Tula. P4 i 2n 
- Yolanda Rodríguez & Jordi Mur 2n
- Mohamed Achakra. 2n
- Marta Cavallé. P3 i 2n
- Mariona Tomàs P4, 1er i 5è
- Meritxell Bonet 2n
- Maria Carles P4
- Diana Bohner. P5
- Pau Ricard P4 i 4rt
- Laura Marín 1º i 6è
- Felipe Rodríguez P3 i 2n







I a totes les persones anònimes que han col·laborat portant bosses plenes de perruques, ulleres, barrets i disfresses per la zona del teatre.

Entre tots fem escola!

Visca el Maragall!

Autora del text: Aitana Tula, mare de P4 i 2n.

You Might Also Like

0 comentaris