Xerrada sobre la confiança entre famílies i mestres per a educar millor - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

Xerrada sobre la confiança entre famílies i mestres per a educar millorSabies que els vincles positius entre famílies i docents afavoreixen l’èxit acadèmic de l’alumnat?
“perquè incrementen la valoració positiva de l’educació per part de les criatures, perquè fan evidents i palpables els valors que promulguen els projectes educatius de les escoles, i fan més agradable la convivència”, assegura la pedagoga i mestra
Anna Ramis.

Ramis, autora del llibre Famílies i Mestres, Entendre’ns per Educar  explica que, escola i família tenen un objectiu comú: l'èxit educatiu de les filles i fills. Per aconseguir-ho i contribuir al seu desenvolupament personal, cal reforçar el vincle de confiança entre la família i els docents.

Dimecres 9 d’abril, a les 19.30 h, l’Anna Ramis ens donarà les claus per millorar els vincles a la xerrada que porta per títol “La confiança, imprescindible per educar”, que tindrà lloc a l'Escola Joan Maragall i que organitza l’Ajuntament de Sant Cugat. 

Us hi esperem!

You Might Also Like

0 comentaris