Qui Som - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

Qui Som

Benvinguts a la web de l'AMPA de l'escola Joan Maragall, de Sant Cugat del Vallès.

L’AMPA és l’instrument que tenim els pares i les mares per participar d’una forma activa i organitzada en la vida de l’escola dels nostres fills. Aquesta associació està formada per tots els pares i mares de l’escola que en són socis.

Per poder tirar endavant les feines i els projectes l’AMPA disposa d’una Junta i de les Comissions; la Junta es renova a l’inici de cada curs escolar a l'Assemblea General i està formada per un grup de mares i pares que participen amb l’única finalitat de contribuir, en la mesura que sigui possible, en la millora de la nostra escola. Les diferents Comissions estan formades pares i mares que volen participar amb i per l'escola en un àmbit concret i hi pot participar tothom que pertanyi a l'AMPA.

Les reunions de la Junta es fan el primer dijous de cada mes a les 21:00 hores a l'escola. Tots els membres de l'AMPA poden assistir a les reunions de la Junta sempre que es vulgui, sense cap compromís, i sense haver de formar part de cap comissió. Fins i tot, les incorporacions a les comissions es poden realitzar durant el curs, no cal que es formalitzin el primer dia. Qualsevol pare o mare que tingui ganes de col.laborar serà benvingut en qualsevol moment de l’any!  L’Assemblea General és el darrer acte que realitza la Junta, abans de ser dissolta. La nova Junta es nomena durant aquesta mateixa assemblea.


Com a representants de pares i mares a l'escola, posem aquesta web a la vostra disposició.
La farem servir per:
1. Informar-vos de les activitats i fites assolides per l'AMPA
2. Rebrem les vostres preguntes i consultes i intentarem donar-hi resposta.

Salutacions, i no dubteu a escriure'ns des d'ara mateix: estem on-line :-)
El nostre e-mail és wampamaragall@gmail.com