Actes Junta Gener 2018 - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

Actes Junta Gener 2018

ACTA REUNIÓ DE TREBALL 11-01-2018


ASSISTENTS: Marta Pasquin, Noelia Garcia, Alfredo Vellido, Eduard Pla i Ricard Pons


Temes tractats i acords:


1) CANVI D'ESTATUTS: LA FAPAC va proposar canviar els estatuts de l'AMPA. La Junta de l'AMPA va decidir mantenir-ne algunes parts dels actuals perquè entenem que són més ajustades al nostre funcionament, tot i que s'ha de torrnar a parlar amb la FAPAC per aclarir els següents punts:


* Qui és soci i qui pot votar, si un representant de família (un vot per unitat familiar) o bé un vot per cada una de les persones de la família.


* Els estatuts fan referència en vàries ocasions al Règim Intern, i per tant cal aclarir si en tenim que fer-ne un i, si és així, com hem de fer-ho.


* Finalment, veure com podem canviar el nom i nomenar-nos com a Associació de Famílies d'Alumnes del Joan Maragall.


Intentarem que el canvi d'estatuts pugui estar presentat a finals de març



2) ADHESIÓ MANIFESTOS I DISTRIBUCIÓ DE COMUNICATS: Ateses les diferents sensibilitats i els temps polítics actual, els assistents a la reunió vam decidir que des de l'AMPA no ens adherirem a cap manifest ni distribuïrem cap comunicat com a AMPA que entenguem que tingui contingut polític sense abans haver-lo debatut a la Junta de l'AMPA, aquest debat mai anirà més enllà de 15 dies i si hi ha molta urgència es mirarà de accelera-lo perquè no s'allargui mès de 48 hores. Per un altre costat, aquesta AMPA es cenyirà als temes que segons els estatus formen part de l'objecte de l'AMPA



3) NETAJA I ENDREÇAMENT DEL DESPATX DE L'AMPA: Acordem que el 27 de gener dissabte a las 11 h es farà la netaja i endreçada del despatx. Es comunicarà per whatssapp a les diferents comissions per tal que puguin etiquetar tot el que tenen al despatx per evitar que no es llenci allò necessari. Acabarem amb un vermuth de tots els assistents.



4) RUA DE CARNESTOLES: El 25 de gener acaba el termini per inscriure'ns. L'Eduard, el president de l'AMPA, comentarà amb la Rosa, la directora, aquesta iniciativa i demanarà permís per poder portar els gegantons.Per un altre costat, cal triar tema de les disfresses i demanar la participació de la Batucada.



5) PRECS I PREGUNTES:


* La comissió de la ciència està preparan unes activitats pel dia de la dona investigadora, i serà un tema que s'abordarà amb la Direcciò del col•legi a la propera reunió.


* El Senglar Borni ja s'està ultimant i sembla que es farà o bé el 13 d'abril, o bé el 4 de maig.


* L'Eduard comenta que la Claudia i la Laura van anar a la Caixa Enginyers a informar-se de les condicions d'un compte per domiciliar els rebuts i fer tots els moviments econòmics de l'AMPA. Per domiciliar els rebuts al seu programa, cal picar manualment les dades. Abans de prendre la decisió definitiva sobre el canvi d'entitat van quedar que farien una última gestió amb Banc de Sabadell per renegociar les condicions actuals.



6) Es fa lectura de l'Acta de la reunió de desembre i s'aproba per unanimitat. Per un altre costat, s'informa per part del secretari que ja s'ha portat al registre la documentació per fer la inscripció.



A les 22:45 h es dona la reunió per finalitzada.

You Might Also Like

0 comentaris