Taller de Narració de Contes - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

Taller de Narració de Contes

El passat dissabte 13 i 27 de gener, la Comissió Intercultural de l'AMPA va organitzar un taller de narració de contes per a tots els pares i mares interessats en conèixer tècniques i experiències per aprendre a explicar contes orals.

Taller de Contes



Fa varis anys la Comissió Intercultural de l'AMPA organitza les tardes de "Contes del Món", un espai de trobada on es comparteixen contes i activitats que ens porten a conèixer diferents llocs i cultures. Des d'aquest espai vam detectar la necessitat de realitzar una activitat complementaria per convocar, animar i conèixer pares i mares que volguessin aprendre a explicar històries.
Dins dels projectes del Pla d'Entorn Educatiu de Sant Cugat es va proposar l'elaboració del taller i així es va aconseguir una subvenció gràcies a la qual vam poder comptar amb Susana Tornero, narradora oral i traductora, especialitzada en la tradició oral i la diversitat lingüística i cultural.
El taller va ser un punt de trobada de 16 pares i mares de l'escola que coincidien en el gust d'escoltar i explicar histories. Al llarg de les dues sessions intensives es va poder compartir diferents relats, personatges i maneres d'explicar. Gràcies a la guiatge de Susana Tornero es van poder aprendre tècniques narratives que cada participant podrà incorporar a la seva manera d'explicar contes.

El grup de pares i mares s'està organitzant per presentar noves sessions de "Contes del Món" que estaran plenes de màgia.

Marisol Cumare ( Mare de Pol i Jan Castellví)
Comisión Intercultural






You Might Also Like

0 comentaris