L’AMPA canvia de nom! - Antic AFA de l'escola Joan Maragall de Sant Cugat

L’AMPA canvia de nom!

Benvolgudes famílies,
A la darrera Assemblea General Extraordinària (3/5/2018), vam aprovar la modificació dels estatuts (per adequar-los a la normativa actual) i, a més, vam acordar el canvi de nom de la nostra associació. A partir d’ara, ens direm Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Joan Maragall.

Es tracta d’un nom que ja és habitual en associacions d’escoles properes i que recull millor totes les realitats de famílies de l’escola que no pas la denominació estricta d’Associació de Mares i Pares. Es tracta, doncs, d’un nom més inclusiu on tothom s’hi pot sentir ben acollit i representat!
Amb aquesta voluntat, l’Assemblea va optar per aprofitar el canvi d’estatuts per fer aquest canvi de nom.

A partir d’ara ens haurem d’anar acostumant a aquesta nova denominació per referir-nos al que fins ara coneixíem per l’AMPA. Segurament, de forma natural, durant un temps conviuran les dues denominacions fins que no es vagi consolidant el nou nom. Ja ens hi anirem adaptant. Així mateix, a partir del curs 2018/19 la web, blog, perfils de les xarxes socials i documents s’aniran adaptant a la nova denominació mica en mica, realitzant els canvis a la capçalera, les imatges, els posts, etc…
Poc a poc, però amb constància, anirem fent efectiu aquest canvi.

Gràcies per la vostra comprensió i empenta.

Us esperem a l’AFA, una associació que ve de lluny però sempre nova: oberta a la vostra participació!

Junta de l’AFA. wampamaragall@gmail.com

You Might Also Like

0 comentaris